NİSAN AYINDA DA VATANDAŞLARIMIZI GÜZEL ETKİNLİKLERLE BULUŞTURUYORUZ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’’2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlarımız, Nisan ayında da birbirinden güzel aktivite ile buluşacak.

Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Nisan Ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde, birbirinden önemli açılışın yanı sıra, konferans, söyleşi ve programlarla buluşacak.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile Bilecik'in, birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe kavuşurken aynı zamanda önemli eserlerin de açılışına sahne olacak.

GELENEKSEL 10. ÇOCUK FESTİVALİ

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımız, Nisan ayında birbirinden önemli etkinlik ile buluşurken çocuklarımız da birbirinden güzel aktiviteyi bulacak.

Bilecik Belediyesi tarafından 10 yıldır gerçekleştirilen ve çocuklarımız adına güzel bir geleneği sürdüren Bilecik Belediyesi, çocuklarımızı altı gün süren bir festival ile buluşturuyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu ile birleşecek olan Geleneksel 10. Çocuk Festivali, 23 Nisan ile 29 Nisan arasında 6 gün boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak. 23 Nisan Pazar günü saat: 09:00'da Belediye Bahçesinden kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festival, Cumhuriyet Meydanında devam edecek.

Birbirinden renkli ve güzel anların yaşanacağı Geleneksel 10. Çocuk Festivaline bütün çocuklarımızı bekliyoruz.

BİLECİK BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Kültürel ve sanatsal değerlere büyük önem veren Bilecik Belediyesi, Nisan ayında da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, güzel bir konsere ev sahipliği yapacak.

Sanat ve sanatçıya destek veren Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın destekleriyle müzik alanındaki faaliyetlerini sürdüren Belediyemiz Türk Sanat Müziği Korosu tarafından konser verilecek.

28 Nisan Cuma günü saa: 20:00'de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan programa bütün halkımız davetlidir.

SAĞLIK SÖYLEŞİSİ

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te gerçekleştirilecek olan Nisan ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam edecek.

Sağlık söyleşileri kapsamında vatandaşlarımızı birbirinden önemli etkinlik ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Nisan ayında ''Dahiliye Diyetisyen'' konulu sağlık söyleşisine ev sahipliği yapacak.

Bilecik Belediyesi ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan söyleşide, vatandaşlarımız birçko konu hakkında bilgi sahibi olacak.

25 Nisan Salı günü saat: 14:00'te Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Sağlık Söyleşisine bütün halkımız davetlidir.

Oluşturulma Tarihi : 07.04.2017