3. KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI İNTERNET OYLAMASI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından, Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te gerçekleştirilen 3. Kristal Çınar Ses Yarışması için internet oylamaları başladı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olan ''3. Kristal Çınar Ses Yarışması” ile Bilecik en iyi ve en güzel sesleri aranacak.

Bilecik’te birbirinden güzel aktiviteyi hemşehrilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklere bir yenisini ekliyor.

Bilecik Belediyesi tarafından ''Bilecik Sesini Arıyor'' sloganı ile gerçekleştirilecek olan 3. Kristal Çınar Ses Yarışması kapsamında katılımcılar; performanslarını sergileyecek olan videoyu çektikten sonra başvuruda bulundu ve ön elemeyi geçen 32 aday, internet üzerinde performanslarının karşılığını alacak.

Daha sonra ilgili internet sayfalarında izlenen videolar, alınan oylara göre belirlenecek ve adaylar, hayalindeki müzik kariyerine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Kadınlar ve Erkekler kategorisi olarak ayrı ayrı şekilde gerçekleştirilecek olan yarışmada 1.'ye tam altın, 2.'ye yarım altın ve 3. kişiye ise çeyrek altın hediye edilecek.

İnternet Sayfası Oylamaları 9-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarışmanın yarı Finali, 20 Mart Salı günü saat: 20:00'de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak ve Final programı ise; 5 Nisan Perşembe günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Saat: 20:00'de gerçekleştirilecektir.

İnternet oylamasına katılmaya hak kazanan isimler aşağıdaki gibidir:

Yavuz Çakmak, Musa Urhal, Tayfun Uysal, Uğur pala, Serhat Aydın, Kenan Sabyan, Özgür Dinç, Melih Kök, M. Talha Çevik, İbrahim Kahya, Yonca Eyisah, Meltem Sönmez, F. Gözde Topuz, Havva Topal, Tarık Güven, M. Binnaz Çay, Ayşe Varlık, Betül Tuna, Rabia Önen, Edanur Özcan, Taner Yıldırım, Mert Özmetin, Sema Atayşin, Zeynep Balaban, Burcu Uysal, F. Gül Ağırbaş, Ayşe Nur Erik, Şüheda Nil Uysal, Fırat Mera, Feraha Karacaoğlu, Umut Can Merdim, Fatih Özata

İnternet Oylaması linki:

Oluşturulma Tarihi : 09.03.2018