ÇOCUKLAR DÜZENLENEN ETKİNLİKTE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri’nde yer alan gösteri ekibi, Bilecik Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Pelitözü İlk ve Ortaokulu’nda öğrenciler için gösteriler yaptı.

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan Şenlikleri’nin organizasyon ekibi öğrencilere sihirbazlık gösterileri yaptı, Karagöz ve Hacivat arasındaki diyalogları canlandırdı. Ramazan davulcusu, Tahtabacak, Nasreddin Hoca, Yeniçeri Askeri, Padişah, Cariye, Katip ve Katibe, İbiş ile Memiş karakterlerinin katıldığı gösterilerde öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Öğretmenler ve öğrenciler, büyük bir ilgiyle takip ettikleri etkinliklerden duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye çalışanları ve organizasyon ekibine teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 31.05.2019