16 Şubat 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

TUNCAY BÜYÜKKİBAR

Gülümbe Köyünden Mustafa Büyükkibar'ın oğlu, Turgay Büyükkibar'ın kardeşi, Merve Büyükkibar'ın eşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi  namazına müteakip İstanbul Alt Kaynarca Camii'n den kaldırılarak Alt Kaynarca Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

NACİYE KUTLU

Köy Hizmetlerinden emekli Merhum Yusuf Kutlu'nun eşi, Bilecik Ticaret ve sanayi odasında çalışan İsmet Kutlu, Mehmet Kutlu ve Hikmet Kutlu'nun anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozüyük Cihangazi Köyü Camii'n den kaldırılarak Bozüyük Cihangazi Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

NAZİFE AYAZ

Şafak Temizlikte çalışan Hüseyin Ayaz'ın babaannesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Söğüt Geçitli Köyü Camii'n den kaldırılarak Söğüt Geçitli Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 16.02.2017