19 Şubat 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

HAFİZE ARI

Endüstri Meslek Lisesinden Emekli Ali Arı'nın eşi, Devlet hastanesi eski personellerinden Gülsen Arı, Birsen Arı ve Yasemin Tatar'ın anneleri, Seranit fabrikasında çalışan Yılmaz Tatar'ın kayınvalidesi, Devlet hastanesinden emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beşiktaş mahallesi Mihalgazi Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

EMİNE GÖKKAYA

Osmaneli Rehau Fabrikasında çalışan Hasan Gökkaya'nın annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Türkmen Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 19.02.2017