21 Şubat 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

FATMA ARI

Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan Arif Arı ve Yenişehir Müftülüğünden Emekli Bekir Arı'nın anneleri, Öğretmen evinde çalışan Fikret Tetik'in anneannesi, Temesis fabrikasında çalışan Kasım Arı'nın babaannesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasça Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MUAZZEZ GÖKÇEDAĞ

İlimiz esnaflarından Beytullah Gökçedağ'ın eşi, İlimiz esnaflarından Yüksel ve Veysel Gökçedağ'ın babaanneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dedeoğlu Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

EMİNE ERDAL

Gökpınar Köyünden Ali İhsan Erdal'ın eşi, Tapu Kadastro'da çalışan Nevzat Karabıyık'ın kayınvalidesi, İl Özel İdarede çalışan Mehmet Tetik'in yengesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gökpınar Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MERYEM MAKARNACI

Pelitözü Köyünden merhum Osman Çoban'ın kardeşi, Köy hizmetlerinden emekli Enver Karabıyık'ın teyzesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pelitözü Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 21.02.2017