22 Şubat 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

KEVSER DOĞDU

Kamil ve Hüseyin Doğdu'nun anneleri, Sadık Dindar ve Mustafa Doğançay'ın kayınvalideleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozüyük Akçapınar Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HİLMİ AKSOY

Sinoplu Satı Aksoy'un babası, Zekeriya Aksoy'un kardeşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bahçelievler Balahatun Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 22.02.2017