24 Şubat 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

HALİT FİLİZLİ

Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, Gaffur, Şahin ve Şakir Filizli'nin babaları vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Pazaryeri Çarşı Camii'n den kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

YAŞAR CİHAN

Merhum İsmail Cihan'ın oğlu, İlimiz esnaflarından Polat Cihan, Murat Cihan ve Serhat Cihan'ın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Dedeoğlu Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 24.02.2017