25 Şubat 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

ÜMMÜGÜL ÖZMADEN

Kızıldamlar Köyünden Merhum Ahmet Özmaden'in eşi, Proles fabrikasında çalışan İbrahim Özmaden ve Temesis fabrikasında çalışan Bünyamin Özmaden'in anneleri, Emniyet Müdürlüğünde çalışan Kadir Silah ve Tedaş'dan emekli Mümin Salkım'ın kayınvalideleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kızıldamlar Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ERHAN ELOĞLU

Valilikte çalışan Emine Eloğlu'nun eşi, Neşe Baydaş'ın abisi, Gülşah ve Büşra Eloğlu'nun babaları, Eski Belediye Meclis üyesi Remzi Baydaş'ın kayınbiladeri Kamyoncu esnaflarından  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kayı boyu Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 25.02.2017