26 Şubat 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

YAŞAR ÖZKAN

Devlet Demiryollarında çalışan Mustafa Altın'ın eniştesi, Devlet Demiryollarından emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Söğüt Kepen Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da İstasyon Camii önünden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MEHMET KARA

Devlet Demiryollarından emekli Merhum Gaffar Kara'nın oğlu, Porland fabrikasında çalışan Rahmi Kara ve Fikret Kara'nın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İstasyon Camii'n den kaldırılarak İstasyon Mezarlığı'na defnedilecektir.

ŞERİFE ÜSTÜN

Sümerbanktan emekli Musa Üstün'ün eşi, Eski SGK Bilecik Müdürü Ali Osman Üstün'ün annesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozüyük Yeni Mahalle Ulu Camii'n den kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 26.02.2017