2 Mart 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE ARABACI

Necmiye Köyünden Ahmet Arabacı'nın eşi, Bursa Merinos Fabrikasında çalışan Hasan Arabacı ve Oryapıda çalışan Mustafa Arabacı'nın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Necmiye Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ÖMER ARI

Kamyoncu Esnaflarından Ali Osman Arı ve Nuran Büyükçoban'ın babaları, Ali Osman Büyükçoban'ın kayınpederi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gülümbe Köyü Yunuslar mahalle Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 02.03.2017