4 Mart 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

MEHMET GÜNER

Valilikte çalışan Mithat Güner, Huzur evinde çalışan Suat Güner ve Arslan Alüminyumda çalışan Nihat Güner'in babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasca Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

KENAN ERDOĞAN

Taşcılar Köyünden Yasin Erdoğan ve Dursun Fakıh İmam Hatip Okul Öğretmenlerinden Yasemin Erdoğan Düzenli'nin babaları, Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Düzenli'nin kayınpederi, Devlet Demiryollarından Emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yediler Camii'n den kaldırılarak Taşcılar Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

FATMA YAŞAR

Porland fabrikasında çalışan Mehmet Yaşar, Mükerrem Kasım ve Fatma Erdal'ın anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gökpınar Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 04.03.2017