15 Mart 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

HÜSEYİN DUMAN

Bekdemir Köyünden Ömer Duman ve Özcan Duman'ın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bekdemir Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ATİLLA ATA ÇEŞMECİ

Somaki Taş fabrikasında çalışan Cihan Çeşmeci ve Dila Çeşmeci'nin oğulları, Mey fabrikasında çalışan Abdullah Yıldırım ve Sebahattin Çeşmeci'nin torunları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Toki Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

RAİF ÜNVER

Kepirler Köyünden Emekli İmam Fikret Elmas'ın kayınpederi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Balahatun Camii'n den kaldırılarak Kepirler Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 15.03.2017