16 Mart 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

TACİNUR UZUN

Osmaneli Medetli Köyünden merhum Mehmet Yılmaz'ın kızı, Alaattin Uzun'un eşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli Medetli Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MUSTAFA UZUN

Bilecik Devlet Hastanesinde çalışan Sevim Uzun'un eşi, Seranit fabrikasında çalışan Emrah Uzun'un babası  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yenipazar Kavacık Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Yediler Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 16.03.2017