18 Mart 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

ZENNURE AKOĞLAN

Dereşemsettin Köyü muhtarı Seyfettin Akoğlan ve Bayındırlık Müdürlüğünde çalışan Sami Akoğlan'ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dereşemsettin Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HALİL ÇATAL

Kara kıraathanesinde çalışan Cem Çatal ve Canan Çatal'ın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pelitözü Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 18.03.2017