24 Mart 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

KAMİL CANBAZ

Eski İnhisar Belediye Başkanı ve Bilecik Belediyesi personellerinden İsmail Canbaz'ın babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip İnhisar Merkez Camii'n den kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

TEMEL AKTÜRK

Merhum Kemal Aktürk'ün kardeşi, Ayhan ve Metin Aktürk'ün abileri, Mehmet Aktürk'ün babası, Ebu Talip Dursun'un dayısı Erzurumlu Köy Hizmetlerinden Emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bahçelievler Balahatun Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 24.03.2017