3 Nisan 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE TEMİZKAN

Gölpazarı Büyükbelen köyünden Merhum Satılmış Temizkan'ın eşi, Emekli Polis Memuru Nail Temizkan, Mustafa Temizkan ve Fatma Temizkan'ın anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Büyükbelen Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SEVİM ÇITAK

Merhum Nail Gürer'in kızı, Kemal Gürer'in kardeşi, Erhan Çıtak'ın eşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bursa Ahmetpaşa Camii'n den kaldırılarak Ahmetpaşa Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 03.04.2017