10 Nisan 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

HADİME KAYAPINAR

Bilecik Devlet Hastanesinde çalışan Halil Kayapınar'ın annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Büyük Belen Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İSMAİL ŞAHAN

Abadiye Köyünden  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Abadiye Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 10.04.2017