12 Nisan 2017 Tarihli Vefat Bilgiler

FEVZİ KORKMAZ

Bien Seramik'te çalışan Türkan Korkmaz, Silkarda çalışan Tülay Başdoğan ve Gülay Yıldırım'ın babaları vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bayırköy Sarmaşık Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MÜŞTEBA HOŞER

Bilecik Esnaflarından Serkan Hoşer'in babası Bilecik Emniyet Müdürlüğünden Emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bahçelievler Balahatun Camii'n den kaldırılarak Muğla'da defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 12.04.2017