13 Nisan 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

OSMAN ÖZTÜRK

Osman, Abdullah, İrfan, İbrahim ve Bilecik Belediyesinden emekli Hasan Öztürk'ün babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Soğuksu Camii'n den kaldırılarak Soğuksu Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MAKBULE AYDIN

Yenişehir İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Osman Aydın'ın annesi, Ertan ve Hasan Aydın'ın babaanneleri, Yusuf Uygur'un anneannesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Taşçılar Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İSMET ÖZTÜRK

Metin Öztürk'ün babası Taşçılar Köyünden vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Taşçılar Köy Camii'n den kaldırılarak Vezirhan Belde Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 13.04.2017