19 Nisan 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

SAİT İLHAN

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden emekli Rıfat İlhan, öğretmen Ahmet İlhan, merhum Sami İlhan'ın babaları ve Belediye Personellerinden İlker İlhan'ın dedesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Medetli Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldıralacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen  yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

MÜNEVVER KAYAN

Künçeyiz köyünden merhum Hikmet Kayan'ın eşi , Erdal Kayan'ın annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Künçeyiz Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

MEHMET GÖKÇE

İlyasbey Köyünden Ertuğrul Gökçe ve Selda Gökçe'nin babaları, Eski Muhtar  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldıralacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 19.04.2017