30 Nisan 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

HATİCE YILDIZ

Bayırköy Belediye Meclis Üyesi Osman Yıldız ve Belediye Personeli Ercan Yıldız'ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bayırköy Camii'n den kaldırılarak Belde Mezarlığı'na defnedilecektir.

EMİNE UÇAR

Bekdemir Köyünden Merhum Mustafa Uçar'ın eşi, Mehmet Uçar, Metin Uçar, Sare Girgin ve Semra Aktik'in anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bekdemir Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 30.04.2017