3 Mayıs 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

KEZBAN KAYACIK

Emekli Öğretmen Hüseyin Kayacık, Nurşen Çinçin ve Osman Kayacık'ın anneleri, Yalçın Çinçin'in kayınvalidesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Bediköy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

HATİCE KARA

Merhum Ahmet Kara'nın eşi, Rahmi, Nevri, Mustafa Kara ve Kadriye Muslu'nun anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Sütlük Köyü Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Beşiktaş Mahalle Muhtarlığı önünden araç kaldırılacaktır.

AYŞE ÇEKER

Köy Hizmetlerinden emekli Hikmet Çeker'in eşi, Bilecik Belediyesi'nde çalışan Yasin Çeker'in annesi, Güven ve Yalçın Çeker'in yengeleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Tepebaşı Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 03.05.2017