6 Mayıs 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

MİRAÇ KARA

Seranit fabrikasında çalışan Murat Kara'nın oğlu, Emekli İmam Ramazan Kara ve Ziya Kara'nın torunları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dedeoğlu Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

İSMAİL YILMAM

Deresakarı Köyünden Halil Yılmam'ın abisi, Eski İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı İbrahim Yılmam'ın babası, Şafak Temizlikte çalışan Hüseyin Yılmam'ın amcası  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Deresakarı Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 06.05.2017