12 Mayıs 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

ZEKERİYA AKÇAY

Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan Esat Akçay ve Kazım Akçay'ın abileri vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Osmaneli Medetli Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

SEBAHATTİN BAYRAK

Bilecik Belediyesinden emekli Selahattin Bayrak'ın kardeşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Pazaryeri Esemen Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 12.05.2017