15 Mayıs 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

AHMET YILMAZ

İl Genel Meclis üyesi Mehmet Yılmaz ve Fatih Yılmaz'ın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasca Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Tepebaşından araç kaldırılacaktır.

ZEKAİ ÇAKAR

Bilecik Belediyesi personellerinden İlker İlhan'ın kayınpederi, Bilecik Sevgi Evlerinde çalışan Hediye İlhan'ın babası  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Söğüt Çarşı Camii'n den kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 15.05.2017