18 mayıs 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

AHMET COŞKUN

Birlas Fabrikasında calışan Ali Coşkun, Ekoboard Fabrikasında çalışan Mustafa Coşkun ve Pembe Coşkun'un babaları, Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan Mustafa Vural'ın kayınpederi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasca Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İBRAHİM AY

Beyce Köyünden Ahmet Ay'ın abisi, Hakan ve İsmail Ay'ın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beyce Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 18.05.2017