27 Temmuz 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

MEHMET GÜLER

İl Özel İdareden emekli Yaşar Güler'in babası,İl Müftülüğünden emekli Şevket Şahin'in kayınpederi, Vezirhan İpek yolu Kooferatif Başkanı Ahmet Şahin ve Ak parti Belde Başkanı Ercan Şahin'in dedeleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Vezirhan Kayalar mahalle Camii'nden kaldırılarak Belde Mezarlığı'na defnedilecektir.

AHMET KASAP

Bekdemir Köyünden  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bekdemir Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 27.07.2017