31 Temmuz 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

REMZİYE KILIÇ

Devlet Demir Yollarından emekli Akçapınar köyünden merhum Feyzullah Kılıç'ın eşi Akçapınar köyü muhtarı İsmail Kılıç ,Orhan Kılıç, Reyhan Çolak ve Ayhan Kılıç'ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Soğuksu Camii'nden kaldırılarak Soğuksu Mezarlığı'na defnedilecektir.

ŞAZİYE ÖZTÜRK

Necmiye Köyünden Mustafa Öztürk'ün eşi, Zekiye, Selami, Zeki ve Sena Öztürk'ün anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Necmiye Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 31.07.2017