01 Ağustos 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

MEHMET ÇAKAL

Durden Plastikte çalışan Ümit Çakal, Teknosa'da çalışan Gülçin Kolat ve Gül Çakal'ın babaları Granitaşta çalışan vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Safranbolu Konarı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

EMİN İPEK

Yem fabrikasından emekli Özgüzellerde çalışan Şaban İpek'in babası Granitaşta çalışan Ramazan İpek ,Temesiste çalışan Emin Erdim İpek ve Hatice Özdemir'in dedeleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bahçeli evler Balahattun Camii'nden kaldırılarak İlyasca Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 01.08.2017