06 Ağustos 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

ALİ ÇİM

Erol Çim Turizm ve Metro Truzim işletmecilerinden İzzet Çim'in oğlu Erol Çim'in abisi Efe Çim'in babası Samet ve Baran Çim'in amcaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Eskişehir Gökmeydanı Camii'nden kaldırılarak Eskişehir Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenezaye katılmak isteyenler için bugün saat 11:30 da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MUSTAFA SEVİNÇ

Merhum Nazif Özçelik, Emekli Müezzin Şinasi Dural ve Söğüt Maliyeden Emekli Eyüp Ceylan'ın kayın pederleri Emekli İmam  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Çengeller Köyü Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 06.08.2017