08 Ağustos 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

AHMET YILDIRIM

Bilecik Eski Esnaflarından Merhum Osman Yıldırım'ın oğlu, İlimiz Esnaflarından Ali Yıldırım ve Rukiye Yıldırım'ın kardeşleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ertuğrulgazi Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

EMİNE KISACIK

Merhum Mehmet Kısacık Köy Hizmetlerinden Emekli Ali v Ali Osman Kısacık'ın anneleri ,İsmet Aksoy'un kayınvalidesi İlimiz Esnaflarından Serkan ve Esat Kısacık'ın babaanneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Tepebaşı Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.08.2017