09 Ağustos 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

FATMA GÜVEN

Küplü Köyü Eski İmamı İl Müftülüğü personellerinden İsa Güven'in eşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Hacı Durmuşlar Köyü Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HALİL DİNGİL

Kurtköy Hamam İşletmecisi Hüseyin Dingil'in babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kurtköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

ERDEM GEDİK

Metin Gedik'in abisi Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü personellerinden vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Giresun Güce Düzçukur Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 09.08.2017