24 Eylül 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

İSMAİL ÇOBANOĞLU

Zeynel ve Hatice Çobanoğlu'nun oğulları, Yaşar Ulamış ve Aynur Özsoy'un abileri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dedeoğlu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

HAYRİYE ŞEN

Gölpazarı Bostancılar Köyünden Mehmet Şen'in annesi, Tapu Kadastroda çalışan Adnan ve Mustafa Ünal'ın anneanneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Bostancılar Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 24.09.2017