25 Eylül 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

TESLİME ÇOŞKUN

Merhum Cumalı Köy'den Yaşar Çoşkun'un eşi, Ali Eren, Mustafa Ateş, Yaşar Cengiz, Şahin Cingil ve Rafet Cak'ın kayınvalideleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cumalı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Tepebaşından araç kaldırılacaktır.

İSMET GÜNEŞ

Osmaneli Belediyesinde çalışan Ayhan Güneş'in babası, Osmaneli Akbank'dan emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli İstasyon Camii'n den kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 25.09.2017