28 Eylül 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

CAFER ÇELİK

Çavuş köyden Yaşar Çelik'in babası Adliyeden emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çavuşköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için Kültür Sitesi üzerinden saat 12:00 de araç kaldırılacaktır.

HABİBE ŞENSÖZ

Künçeyiz Köyünden Sebahattin, Ömer, Remzi ve Fevzi Şensöz'ün anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Künçeyiz Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir

HATİCE BÜLBÜL

Durmuş mermer'de çalışan Mehmet Bayram ve Granitaşta çalışan Selehattin Kaplan'ın kayınvalideleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gülümbe Yunuslar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 28.09.2017