02 Ekim 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE ÜNAL

Ayvacık Köyünden İsmail Ünal'ın eşi, Porland fabrikasında çalışan Erdoğan Ünal ve Seranit fabrikasında çalışan Mehmet Ünal'ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beşiktaş Mahallesi Mihalgazi Camii'nden kaldırılarak Ayvacık Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

YÜKSEL RAMAZAN

Çimsa Hazır Beton Fabrikasında çalışan Ahmet Ramazan'ın abisi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kavaklı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 02.10.2017