03 Ekim 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

METİN AKIN

Centay Mermer Ocağında çalışan İbrahim Akın, Mustafa Akın ve Hayriye Kazak'ın babaları, Bilecik Belediyesinde çalışan Gürkan Zengin'in dayısı, Bilecik Belediyesinden Emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MEHMET ÖNDER

İsmail,Ahmet,Salih Önder'in babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Türkmen Köyü Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:00'de Kültür sitesi üzerinden araç kaldırlacaktır

Oluşturulma Tarihi : 03.10.2017