21 Ekim 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

HALİT ULUKAYA

Kütahya Işıkkara Köyünden Havva Ulukaya'nın eşi, Centay Madencilikte çalışan Hasan Hüseyin Ulukaya, Semra Tarran ve Sema Çelik'in babaları, Sağlık müdürlüğünde çalışan Hakan Tarran'ın kayınpederi, Serel Seramik Fabrikasından emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İmam Hatip Camii'nden kaldırılarak Kütahya Işıkkara Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

HASAN HÜSEYİN ÖZEN

Deremşettin Köyünden Hidayet Yağış, Mehmet Özen ve Mükadder Yaramaz'ın babaları, Mehmet Yaramaz'ın kayınpederi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kırklar Camii'n den kaldırılarak Dereşemsettin Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 21.10.2017