24 Ekim 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

HALİL KISIK

Özen mermer fabrikasında çalışan İbrahim Bien seramikte çalışan Rıdvan ,İsmail Kısık ve Emine Keten'in babaları, ilimiz esnaflarından Ali Keten'in kayın pederi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Abadiye Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 de Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

SADETTİN ALTINTAŞ

Oedaş'ta çalışan Halis Altıntaş'ın babası  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kurtköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 24.10.2017