08 Kasım 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

SEMİHA YILDIRIM

Koyunköy'den Muzaffer Yıldırım'ın gelini, Basri Yıldırım'ın eşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Koyunköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

KAZIM DURAR

İstanbul Tekel Sigara Fabrikasından emekli Şerif Durar'ın eşi Ayşe ve Mehmet Durar'ın babaları vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Karaağaç Köyü Camii'nden kaldırılarak KöyMezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.11.2017