15 Kasım 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

SABRİYE MERT

Merhum İlyas bey köyünden İsmail Hakkı Mert'in eşi İsmail ve Şükriye Mert'in annelerivefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Osmangazi Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

ZAFER ATASEV

Bilecik Belediyesi meclis üyemiz mimar geçirmiş olduğu ani rahatsızlığı nedeniyle vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İzmir Karşıyaka beşikçi Camii'nden kaldırlarak Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

Bilecik Belediye Başkanlığı olarak üzüntümüzü derinden paylaşıyoruz. Başımız sağ olsun.

Oluşturulma Tarihi : 15.11.2017