16 Kasım 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

İSMAİL YAKICI

Bien seramikte çalışan Yaşar Yakıcı ve İbrahim Yakıcı'nın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beyce Köy Camii'nden kaldırlarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 deKültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İBRAHİM ERÇETİN

Şafak Temizlikte çalışan İbrahim Erçetin'in dedesi, Alpagut Köyünden Recep ve Ramazan Erçetin'in babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Alpagut Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

HASAN İNAL

Gülser ve İcaziye İnal'ın babaları, Günay İnal'ın amcası, Gülümbe Köyünden  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gülümbe Köyü Orta Mahalle Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 16.11.2017