03 Aralık 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

MEMNUNE BAYRAM

Bien seramikte çalışan İsmail Bayram,Mashar Bayram ve Hatice Zengin'in anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yeniköy Köy Camii'nden kaldırlarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

NEJLA KÜÇÜK

Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün eşi Avukat Zeynep Küçük'ün annesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Türkemen Köy Camii'nden kaldırlarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenezaye katılmak isteyenler için saat 13:30 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İBRAHİM ÇOBAN

Kartal mermer fabrikasında çalışan İlhan Çoban'ın abisi Arslan alimimyum fabrikasında çaılşan Murat Çoban'ın amcası ,Müslüm Bozkurt'un kayın pederi Bilecik Belediyesinden emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Çavuşköy Köy Camii'nden kaldırlarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenezaye katılmak isteyenler için saat 14:30 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 03.12.2017