01 Şubat 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MUZAFFER ESEN

Merkez Aşağıköy Eski Esnaflarından Yılmaz Esen, Ziraat Bankasından Emekli Mehmet Esen, Toki Muhtarı Yasemin Sezer ve Merhum Mustafa Esen'in babaları, Bilecik Belediyesinde çalışan Reşat Esen'in amcası, Devlet Demiryollarından emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün Öğle namazına müteakip Soğuksu Camii'nden kaldırılarak Soğuksu Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Toki Muhtarlığı önünden araç kaldırlacaktır.

GÜNDÜZ KESEN

Bekdemir köyünden Gülsüm Kesen'in eşi, Gürken ve Güray Kesen'in babaları,Berkay,Umay,Deniz ve Begüm Kesen'in dedeleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakıp Bekdemir Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir

Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30 'da Memur Konutları Ekin Cafe'nin önünden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 01.02.2018