27 Şubat 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

İBRAHİM YILDIRIM

Ayvacık Köyünden Şükriye Şahan, Nurgül Yazgan ve Mehmet Yıldırım'ın babaları, Alirıza Şahan ve Ahmet Yazgan'ın kayınpederleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kayıboyu Camii'nden kaldırılarak Ayvacık Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

HÜSEYİN ÇİMEN

Köy hizmetlerinden emekli Yaşar Çimen'in abisi,Sağlık Müdürlüğünden emekli Ahmet Arabacı'nın dayısı Osman Arabacı'nın kayınpederi vefat etmiştir Cenazesi bugün ikindi namazına müteakıp İlyasbey Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.  Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:30 da kültür  sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 27.02.2018