11 Mart 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞERİFE TÜRKYILMAZ

Kurtköyden Ziraat Fidanlıktan emekli Mustafa Türkyılmaz'ın eşi, Arslan Alüminyumda çalışan Şevki Sarı ve Cesan Vinç Fabrikasında çalışan Selçuk Durma'nın kayınvalideleri, Hatice Sarı ve Zuhal Durma'nın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kurt Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da İstasyon Camii önünden araç kaldırılacaktır.

MEHMET KÖSE

Fahri, Nagehan ve Firdevs Köse'nin babaları vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Abadiye Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

MUSTAFA YILMAZ

Devlet demiryollarında çalışan Osman Yılmaz ve Devlet Hastanesinde çalışan Sehavet Kırmızı'nın babaları, Devlet Hastanesinde çalışan Necdet Kırmızı'nın kayınpederi vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İmam Hatip Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 11.03.2018