25 Nisan 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

UĞUR EREN

Demirköyden kasap Sami Eren'ın oğlu,Pazaryeri esnaflarındanZeki Eren,Fuat Eren ve Bilecik esnaflarından Suat Eren'in abileri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Demirköy köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE DEMİRÖREN

Tarım İl Müdürlüğü'nde çalışan Kerim Turhan'ın kayınvalidesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Söğüt Kepen Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 25.04.2018