28 Nisan 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

AHMET ARA

Sabri Ara'nın babası ve özel idarede çalışan İsmail Ara'nın amcası  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip İnhisar Tarpak merkez Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

RAHİM MUAMMER KARVAN

Merhum Polis Mehmet Raif Karvan'ın oğlu,Fikret Karvan,İsmet Karvan ve Öznur Şenol'un kardeşleri Almanya'da ikamet eden  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Bahçelievler Malahatun Camiinden kaldırlarak Şehir mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 28.04.2018