03 Mayıs 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

NURİ YAYMAN

Bilecik merkez Çakırpınar köyünden merhum Ahmet Nayman'ın oğlu,Ayşe Nayman'ın eşi,Elif Ay ve Furkan Nayman'ın babaları,Seyfi Ay'ın kayın pederi,Yaşariye Güzel,Bennur Dinçer'in ağabeyi ve Devlet hatahanesinde çalışan Mustafa Dinçer'in kayınbiraderi edebali orta okulu memuru vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Dedeoğlu Camiinden kaldırlarak Çakırpınar köy mezarlığına defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz

HAMZA KAPLAN

Merkez Kavaklı Köyünden Mehmet Kaplan'ın babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün Öğle namazına müteakip Kavaklı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 03.05.2018